ИГРАЈ ЗА ЕНЕРГИЈУ
 
KARI931528.03.2019.г.реализована је радионица са 36 ученика седмог разреда,у организацији ГИЗ-БЕТ ,едукативно-креативна кампања ,,ИГРАЈ ЗА ЕНЕРГИЈУ,,
После уводне презентације о уштеди енергије у свим животним оклностима,ученици су добили мајице и комплете игрице-сличне монополу,са картонима где је на полеђини постављено питање на које ученик-група која да тачан одговор осваја одређени број бодова-исказан као ЕТА.
Једно од питања је-Не водиш рачуна о енергетској ефикасности твоје куће и расипаш енергију кроз неизоловане зидове и подове,неквалитетне прозоире и спољна врата.Овакво понашање те кошта 3 ЕТЕ.
Коцкицом од јамба ,ученик у групи започиње игру,и ко сакупи највише бодова-ЕТА,тај је победник.
Деца ,ми едукатори смо уживали.Било је ово једно ново искуство,где су ученици могли да провере и своја знања из физике,хемије,математике.
 
 
 
 

СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПРВАКА

Prijem prvaka

                 1.септембра дочекали смо наше најмлађе ђаке прваке. Поздравили су их директорка школе, психолог школе и председник општине Палилула који је свим првацима донео поклон ранац са школским прибором.

После музичко-сценског програма прваци су се упознали са својим учитељима: Зорица Кнежевић 1-1, Ратко Петровић 1-2, Марија Милески 1-3 и Маријана Антонић 1-4. 

Prijem prvaka 2

 

ОБАВЕШТЕЊЕ

ЗА УЧЕНИКЕ И РОДИТЕЉЕ

 

 

Обавештавају се ученици и родитељи да  нова школска година 2019/2020.година почиње 02.09.2019.год. по следећем распореду:

пре подне од 8 часова полазе ученици старијих разреда 

после подне од 14 часова полазе ученици млађих разреда.

 

СРЕЋАН ПОЛАЗАК У ШКОЛУ!

НАШИ НАЈУСПЕШНИЈИ УЧЕНИЦИ

Zagini vukovciУ петак 21.06.2019. године у Центру за културу Влада Дивљан уприличена је свечана додела Вукових диплома најуспешнијим ученицима основних и средњих школа са општине Палилула. Осим диплома ученици су добили таблет рачунаре и књиге од заменика председника општине Палилула, а ученици генерације су добили и наградно путовање на острво Крф.

За ученика генерације наше школе је проглашена ученица 8-2 НИКИЦА ПЕЈЧИЋ, а носиоци Вукових диплома су: Матеја Шикић 8-1, Никола Николић 8-2, Јелена Масал 8-2, Вељко Јовановић 8-2, Војислав Гвозденовић 8-3, Тара Ташковић 8-3, Мане Чворо 8-3, Ивана Чабрило 8-3 и Никола Костић 8-3.

Честитамо нашим најуспешнијим ученицима у генерацији и желимо им пуно среће и успеха у даљем школовању.

Додатне информације