ИГРАЈ ЗА ЕНЕРГИЈУ
 
KARI931528.03.2019.г.реализована је радионица са 36 ученика седмог разреда,у организацији ГИЗ-БЕТ ,едукативно-креативна кампања ,,ИГРАЈ ЗА ЕНЕРГИЈУ,,
После уводне презентације о уштеди енергије у свим животним оклностима,ученици су добили мајице и комплете игрице-сличне монополу,са картонима где је на полеђини постављено питање на које ученик-група која да тачан одговор осваја одређени број бодова-исказан као ЕТА.
Једно од питања је-Не водиш рачуна о енергетској ефикасности твоје куће и расипаш енергију кроз неизоловане зидове и подове,неквалитетне прозоире и спољна врата.Овакво понашање те кошта 3 ЕТЕ.
Коцкицом од јамба ,ученик у групи започиње игру,и ко сакупи највише бодова-ЕТА,тај је победник.
Деца ,ми едукатори смо уживали.Било је ово једно ново искуство,где су ученици могли да провере и своја знања из физике,хемије,математике.
 
 
 
 

ЕВРОПСКИ ДАН ЈЕЗИКА

Dan jezika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26.септембра 2019. године у холу школе смо обележили ДАН ЈЕЗИКА који смо посветили нашој драгој наставници енглеског језика Ивани Ванић Савић.

Ученици су са својим наставницима на часовима секција и додатне наставе направили плакате са дечјим порукама које су написане на енглеском и француском језику. 

СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПРВАКА

Prijem prvaka

                 1.септембра дочекали смо наше најмлађе ђаке прваке. Поздравили су их директорка школе, психолог школе и председник општине Палилула који је свим првацима донео поклон ранац са школским прибором.

После музичко-сценског програма прваци су се упознали са својим учитељима: Зорица Кнежевић 1-1, Ратко Петровић 1-2, Марија Милески 1-3 и Маријана Антонић 1-4. 

Prijem prvaka 2

 

ОБАВЕШТЕЊЕ

ЗА УЧЕНИКЕ И РОДИТЕЉЕ

 

 

Обавештавају се ученици и родитељи да  нова школска година 2019/2020.година почиње 02.09.2019.год. по следећем распореду:

пре подне од 8 часова полазе ученици старијих разреда 

после подне од 14 часова полазе ученици млађих разреда.

 

СРЕЋАН ПОЛАЗАК У ШКОЛУ!

Додатне информације