Упис ученика у први разред 2019/2020

ПОШТОВАНИ РОДИТЕЉИ БУДУЋИХ ПРВАКА!

Обавештење о новој процедури уписа у први разред основне школе можете преузети овде

Slikovni rezultat za упис првака

 

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ БУДУЋИХ ПРВАКА

Ове године у први разред полазе сва деца рођена од 01.03.2012. године до краја фебруара 2013. године. Родитељи су у обавези да упишу своје дете у школу.

Упис у школу почиње од 01.04.2019. године и то код секретара школе сваког радног дана од 08 до 14 часова. Приликом уписа се заказује тестирање детета код школског психолога.

   За упис су потребна следећа документа:

1.      Извод из матичне књиге рођених (родитељ може да поднесе захтев да школа уместо њега прибави Извод из матичне књиге рођених )

2.      Копију места боравка

3.  Потврду од лекара (родитељ се јавља дечјем лекару ради упута за све специјалистичке прегледе ради уписа у први разред)

4.      Потврда о завршеном предшколском програму (може и накнадно по издавању од стране предшколске установе)

У школи је организован продужени боравак за ученике првог и другог разреда и ту су деца обухваћена многим креативним радионицама поред израде домаћих задатака.

Настава је организована на хоризонталном нивоу- ученици од 1-4 разреда су у једној смени а ученици од 5-8 разреда су у другој смени. Смене се мењају недељно. Продужени боравак ради у супротној смени од боравка деце у школи.

Од првог разреда се учи енглески језик а од петог разреда француски језик.

Све додатне информације можете добити на телефон 2712-371.

 

 Реч психолога и педагога

Поштовани родитељи,

трудимо се да атмосфера у нашој школа одише топлином, толеранцијом, узајамним поверењем и разумевањем за потребе вас и ваше деце.Негујемо хуманe односемеђу децом, одраслима и нудимо квалитетно образовање што доказују бројне награде наших ученика и наставника на градским и републичким такмичењима.

Школа је окружена зеленилом са два спортска терена где ви и ваша деца можете безбедно да се играте и после наставе.

У школи организујемо и ПРОДУЖЕНИ БОРАВАК за потребе вас и ваше деце - док сте ви на послу, ваше дете је безбедно, ужива у одмору и игри са другарима и завршава школске обавезе (домаће задатке) са учитељицом која ради у боравку.

Ваше сугестије врло радо прихватамо, ваше критике такође, трудећи се да што боље и лепше организујемо рад и простор у коме бораве ваша деца- наши ученици.  

prvi 1

 

Опширније: Упис ученика у први разред 2019/2020

Додатне информације